Pergole

Nova generacija udobnosti
Bilo da je sunce ili kiša, promene vremenskih uslova više nisu problem za našu  pergolu. Ovaj genijalan i moderan koncept,  prilagođava se vašim potrebama omogućavajući vam da mirno uživate na otvorenom.

Napravite pejzaž dvorišta koji  odgovara razglednici. Praktična i elegantna,  pergola se može pričvrstiti na zid ili postaviti kao samostojeća konstrukcija. Štaviše, nije potrebno održavanje tokom zimske sezone.

Ovaj veoma moderan koncept pergola nudi krov koji se otvara i zatvara sa lamelama koje se aktiviraju pomoću ručnog ili motorizovanog mehanizma. Ugao krovnih lamela pomaže u blokiranju sunčevih zraka ili štiti od kiše ili rose.

Pergole od visokokvalitetnog aluminijuma

Naše bioklimatska pergole   sa podesivim lamelama su u potpunosti napravljene od visokokvalitetnog aluminijuma. Nudimo proizvode po meri kako bismo maksimizirali vaš prostor uz savršenu harmoniju sa vašim okruženjem. Sa jednostavnim mehanizmom koji podiže krovne lamele, pretvarate svoj prostor u zaštićeno područje prema vašim potrebama. Ova 100% aluminijumska pergola ima svestranost da se prilagodi svim zahtevima: hotelima, restoranima, banjama i privatnim kućama.

SADA VEOMA U TRENDU

Spoljni prostor vašeg doma je jedna od njegovih najznačajnijih komponenti. Ako nas je 2020. naučila jednoj stvari, to je da niko od nas ne voli da bude zaglavljen u zatvorenom prostoru. Imati otvoreni prostor  važno je iz mnogo razloga, ne samo zbog prednosti koje nudi svež vazduh i povezanost sa prirodom.
Postoje brojne karakteristike za uvođenje, ali jedna od sve popularnijih opcija su pergole. 

Call Now Button