Gradjevinski kontejneri

Koja je sve namena gradjevisnkih kontejnera

Građevinska industrija je popularizovala upotrebu prenamenjenih transportnih kontejnera ranih 80-ih. Građevinske kompanije su koristile koneks kutije za skladištenje alata i materijala na gradilištima, istovremeno štiteći od krađe. Danas se upotreba kontejnera za otpremu razlikuje, ali građevinska industrija ih i dalje koristi kao pouzdane skladišne jedinice, izdržljive kancelarije i praktične prostorije za odmor. Evo pet uobičajenih načina na koji se građevinski kontejneri mogu koristiti:

Kontejner gradilišta za skladištenje alata

Kontejner za skladištenje materijala na radnom mestu

Kontejner za izgradnju mobilne kancelarije

Radni prostor i kontejner za skladištenje

 

Povoljno u svakom pogledu

Kontejnerski sistemi nove generacije su model zgrade koji nema alternativu sa svojim desetinama superiornih karakteristika u zadovoljavanju potreba gradilišta važnih građevinskih i infrastrukturnih projekata kao što su energetika, izgradnja aerodroma ili puteva.

Sistemi za izgradnju kontejnera obezbeđuju lakoću montaže, proizvode se za veoma kratko vreme, imaju ergonomski dizajn u svakoj veličini pogodnoj za svaku potrebu, laki su za otpremu, BB GLOBAL  može ih instalirati za kratko vreme na bilo kom mestu u samo četiri koraka sa novim generisanjem kontejnerske tehnologije. Projektujemo ih i proizvedimo u skladu sa različitim klimatskim uslovima. Sa desetinama različitih prednosti kao što je ova, sistem kontejnera je najpoželjnija struktura u građevinskoj oblasti. Kao prenosive kontejnerske zgrade za kampove, mogu se  koristiti za potrebe kao što su trpezarija na gradilištu, trpezarija za osoblje, spavaonica za osoblje, VC-tuš.

Call Now Button